NOC FILMOVÝCH NADĚJÍ 2021

4. 5. 2021

FILM FILMAŘE DO 15 LET

Vážená paní, vážený pane,

 

rád bych Vás a Vaše žáky pozval k účasti na 14. ročníku festivalu studentských filmů NOC FILMOVÝCH NADĚJÍ.

Festival Noc filmových nadějí je projekt TV NOVA, kterým chceme podpořit studentskou filmovou tvorbu a ukázat tyto filmy široké veřejnosti. Výběr těch nejlepších filmů odvysíláme v rámci čtyřhodinového maratonu na hlavním kanále TV NOVA a vítězné filmy pak ve speciálním pořadu Noc filmových nadějí – Vycházející hvězdy, který uvedeme 27.11. v odpoledních hodinách na NOVA CINEMA.

 

Letos již podruhé v historii festivalu otevíráme kategorii FILM FILMAŘE DO 15 LET, kdy chceme dát příležitost i žákům na základních školách, ukázat jejich práci našim divákům a podpořit je v jejich snu stát je profesionálním filmařem.

 

Žáci mohou točit filmy na libovolné téma a můžou si zvolit jakékoliv zpracování. Mohou vytvořit hraný film, dokument nebo i animovaný film. Filmy mohou být natáčeny jakýmkoliv způsobem, například mobilním telefonem.

 

Ty nejlepší filmy zařadíme po bok filmů studentů tradičních vysokých škol jako FAMU nebo Filmová akademie Miroslava Ondříčka v Písku a odvysíláme je v pořadu Noc filmových nadějí na TV NOVA.

 

Vítězný režisér pak získá natáčecí techniku, která mu pomůže v jeho další tvorbě.

 

DO FESTIVALU SE ŽÁCI MŮŽOU PŘIHLÁSIT NA tv.nova.cz/noc,

kde najdete i další informace o festivalu.

 

Uzávěrka pro přihlášení je 12.9. 2021.

 
V případě jakýchkoliv dotazů nebo s pomocí přihlášení do festivalu mě prosím kontaktujte na hynek.lorenc@nova.cz nebo na tel. +420725529662.
  
Děkuji Vám
 
S pozdravem

 

Hynek Lorenc

 

 

 

 
Hynek Lorenc
executive producer
TV NOVA, s.r.o.
+ 420 725 529 662
foto