IT-SLOT

17. 10. 2022

soutěž dle zájmu

Vážení přátelé,

dovolte nám, abychom Vás pozvali na 13. ročník soutěže pro žáky 8. a 9. ročníků ZŠ v informatice a logice s názvem IT-SLOT (IT-Systém Logických OTázek).

Stále si klademe za cíl prohloubit zájem žáků o studium informačních technologií a zároveň formovat jejich logické myšlení. Jedna část soutěžních úloh je zaměřena na oblast základních vědomostí o informačních technologiích (internetu, hardwaru, softwaru, operačních systémech, komunikaci prostřednictvím ICT a programování). Druhá část soutěžních úloh je věnována matematickému a logickému myšlení.

Rádi bychom Vás jako vyučujícího požádali o spolupráci při realizaci této soutěže. IT-SLOT bude opět dvoukolový. První kolo bude probíhat 10. až 15. listopadu 2022 na přihlášených školách formou on-line testu. Toto kolo je nominační a Vaším úkolem bude školu nejdříve zaregistrovat (pokud již nemáte registraci z loňského roku). Po aktivaci školy budete moci jednotlivé účastníky do soutěže přihlásit. Žáci pak mohou on-line test vyplňovat i z domova. Do druhého kola letos postoupí nejlepších 50 soutěžících s tím, že každá škola může vyslat nejvýše 3 účastníky. Druhé kolo proběhne 14. prosince 2022 v budově pražské Soukromé střední školy výpočetní techniky, která je pořadatelem soutěže.

            Pro 13. ročník máme připraveny opět hodnotné ceny. Soutěžící tak mohou vyhrát notebooky, tablety, špičková sluchátka, powerbanky či Flash Disky.

Konkrétní informace o konání soutěže najdete na stránkách www.it-slot.cz, kde již nyní můžete Vaše žáky přihlašovat. V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

Děkujeme Vám za spolupráci.

Za tým www.it-slot.cz

                                                                                          Aleš Kratochvíl, Tomáš Vostárek

                                                                         Soukromá střední škola výpočetní techniky, s.r.o.

                                                                              Litvínovská 600, 190 21 Praha 9

foto