Sportovní den v atletice ,,Hrošiáda“ : Hvězdný host Jarmila Kratochvílová a skvělé výkony mladých atletů

14. 5. 2024

Včera se na stadionu v Hrochově Týnci konal sportovní den v atletice ,,Hrošiáda“, který přilákal nejen mnoho mladých nadějných sportovců, ale také vzácného hosta – legendární českou atletku Jarmilu Kratochvílovou. Tento výjimečný den byl plný vzrušujících momentů, kdy se na dráze a v poli bojovalo v různých disciplínách, jako jsou hod, sprint a štafeta a skok daleký.

 Dvakrát páté místo

 Mladší žáci se umístili na skvělém pátém místě. Tento výsledek je povzbudivý zejména proto, že konkurence byla velmi silná a na start se postavilo mnoho talentovaných sportovců z různých škol. Mladší žáci předvedli obrovskou snahu a nasazení, což jim zajistilo zasloužené umístění v první pětce.

Starší žáci také nezůstali pozadu a jejich výkony byly neméně inspirativní. Tým starších žáků rovněž dosáhl na páté místo, což je velký úspěch vzhledem k vysoké úrovni soutěže. Tyto výsledky ukazují, že mladí sportovci mají před sebou slibnou budoucnost a mohou se stát novými hvězdami české atletiky.

 

 Hvězdný host Jarmila Kratochvílová

Jedním z největších lákadel dne byla účast Jarmily Kratochvílové, bývalé československé atletky a světové rekordmanky v běhu na 800 metrů. Její přítomnost byla velkou motivací pro všechny mladé sportovce, kteří měli jedinečnou příležitost setkat se s touto sportovní ikonou, získat od ní cenné rady a nechat si podepsat památeční fotografie.

Kratochvílová také pronesla inspirativní řeč, ve které vyzdvihla význam sportu v životě mladých lidí a povzbudila je, aby pokračovali ve svém úsilí a nikdy se nevzdávali svých snů. Její slova zanechala hluboký dojem na všechny přítomné a podpořila jejich odhodlání pokračovat v tréninku a zlepšovat své výkony.

Sportovní den v atletice byl úspěšným a inspirativním zážitkem pro všechny zúčastněné. Mladí sportovci předvedli skvělé výkony a jejich nasazení a úsilí byly odměněny zaslouženými úspěchy. Přítomnost Jarmily Kratochvílové byla třešničkou na dortu, která dodala celé akci nezapomenutelnou atmosféru.

Všem mladým atletům přejeme mnoho dalších úspěchů a těšíme se na jejich budoucí výkony, které, jak věříme, budou stejně inspirativní a úžasné jako ty, které jsme měli možnost vidět během tohoto výjimečného sportovního dne.