Pozvánka na zápis nanečisto

12. 2. 2018

Pozvánka na zápis nanečisto

Nařízením ministerstva školství se od loňského roku přesunul termín zápisu do 1. ročníku na duben. Přesto předškoláci ze Skutče a blízkého okolí mají možnost si již nyní (v čase původního termínu zápisu) na naší škole nezávazně vyzkoušet, jak jsou připraveni k nástupu do školy. Ve středu 14. února od 15 hodin se uskuteční pro všechny zájemce Zápis nanečisto. Předškoláci si mohou ověřit své znalosti a dovednosti - budeme počítat, zpívat, poznávat barvy a geometrické tvary, trénovat jemnou motoriku, cvičit v tělocvičně, přednášet básničku, kreslit a poznávat nové kamarády. V případě zájmu mohou rodiče také pohovořit s našimi zkušenými pedagogy o připravenosti svého dítěte na nástup do 1. třídy. Odvážné děti, které si přijdou s předstihem vyzkoušet svou připravenost na školní docházku, při dubnovém zápisu určitě nic nepřekvapí.

Na Zápis nanečisto srdečně zveme všechny předškoláky bez ohledu na to, pro jakou školu se později jejich rodiče rozhodnou.

Z důvodu zákazu vstupu v běžné obuvi do nové tělocvičny prosíme rodiče, aby své děti (případně i sebe) vybavili přezůvkami. Děkujeme za pochopení.